Bugun...

Petrol Ofisi: Doğru adım attık

Petrol Ofisi, Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarında 2010’dan günümüze üstlendiği liderliğini yüzde 28,6’yı bulan pazar payı ile 10’uncu yılına taşıdı.
facebook-paylas
 Tarih: 12-02-2020 14:22:39

Petrol Ofisi: Doğru adım attık

Petrol Ofisi, otomotivden sanayiye, denizcilikten, havacılığa, tarımdan inşaata kadar tüm sektörlerin hizmetine sunduğu ürünleri ve sektörel çalışmalarıyla, değer yaratmaya devam ediyor.


Sadece madeni yağlar pazarında da yüzde 27’yi aşan pazar payı ile liderliğe erişeni Petrol Ofisi'nin madeni yağlar alanında elde ettiği bu başarının tesadüfi olmadığını vurgulayan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, şöyle dedi:


“Bu başarı, liderlik sorumluluğu ile her alanda attığımız, doğru ve güçlü adımların bir sonucu. Hayata geçirdiğimiz sistemimiz, stratejimiz ve çalışmalarımızla ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin bir göstergesi olarak, bizler için ayrı anlamlar da taşıyor.” 


2019’da 4 kıtada 33 ülkeye 11 bin tona yakını ihracat olmak üzere, toplamda 120 bin tonu aşan satış rakamına ulaşan Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın Kocaeli Derince’de, ileri teknolojiye sahip bir fabrikası bulunuyor. 


Yıllık 144 bin tonluk üretim kapasitesine sahip Petrol Ofisi Madeni Yağ fabrikasının, 15 bin ton bitmiş ürün, 50 bin ton ham ve yarı madde olmak üzere toplam 65 bin ton depolama kapasitesine sahip. 


Ayrıca orijinal ekipman üreticileri ile de ilk dolum ve servis anlaşmalarımızı geliştirdiklerini ifade eden Gürsu, müşterilerinin memnuniyeti için çalışmalara titizlikle devam ettiklerini vurguladı.

  Bu haber 1710 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PETROL-GAZ Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI