Bugun...

Gaziantep'te 6 kadın benzinci

Türkiye Petrolleri'nin Gaziantep'te bulunan istasyonlarından MEDEV Petrol, kadın istihdamını desteklemek için ön saha alanında çalışacak 6 kadını işe aldı.
facebook-paylas
 Tarih: 06-02-2020 13:50:23

Gaziantep'te 6 kadın benzinci

Türkiye Petrolleri ve MEDEV Petrol, ön saha alanındaki 6 kadın çalışanı ile mesleklerde cinsiyet ayrımcılığının önüne geçmeyi  hedeflediğini belirtti.

Gaziantep MEDEV Petrol istasyonunun sahibi Yılmaz Deveci, kadınların emeklerinin karşılığını alması için ve toplum düzeninde güzel şeylere vesile olmak amacıyla ilk önce kendilerini değiştirmeye başladıklarını ifade etti.

Kadınlara fırsat verildiğinde her alanda başarılı olduğunu vurgulayan Deveci, "Türkiye Petrolleri bayisi olarak ülke genelinde başlayan bu toplumsal harekete destek vermekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Türkiye Petrollerinde 1 yıldır çalışan İslim Deveci, "İşimi severek yapıyorum. İstasyona gelen müşteriler hayretle bize bakıyor. Kadınlar her alanda çalışabilir." ifadesini kullandı.

İki çocuk annesi Serap Durmuş ise 2 yıldır işini severek yaptığını ve Türkiye Petrolleri'ne ve MEDEV Petrol'e kadınlara akaryakıt sektöründe iş imkanı tanıdığı için teşekkürlerini iletti.

  Bu haber 2421 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER HABERLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI