Bugun...

İlk Türkçe GES eğitim kitabı

Çataklı Enerji, güneş enerjisi alanında verdiği eğitimleri geliştirerek Fotovoltaik Sistemler Kitabı ile sektöre destek veriyor.
facebook-paylas
 Tarih: 12-02-2020 15:16:01

İlk Türkçe GES eğitim kitabı

2012 yılında Fotovoltaik Güneş Enerjisi Sistemleri Kitabını yayınlayarak sektöre giriş yapan Çataklı Enerji, “Alman Sertifikalı Fotovoltaik Uzmanlık Temel Eğitimleri” alanında da sektörün öncü markası konumuna yükseldi.


Eğitimlerin içeriklerini Almanya’da ki Deutsche Gesellschaft für Sonnenenergie e.V. LV Berlin-Brandenburg ile birlikte Türkiye’deki iklim şartlarını göz önünde bulundurarak hazırlayan Çataklı Enerji, yenilenebilir enerji sektörünün sağlıklı gelişmesi için sektörde çalışacak kişilerin sadece teorik eğitimle değil aynı zamanda pratik eğitimlerle de profesyonelleşmesini hedefliyor.


Kitap içerik olarak ayrıntısıyla fotovoltaik güneş enerjisi sistemlerinin en baş yapı taşından montaj ve hesaplamaya kadar toplamda 10 bölümden oluşuyor.Bölümler ayrıntılı ve akıcı Türkçe kullanılarak yazılmıştır. 


Uzman ekibi ve eğitmen kadrosuyla beraber hem 5 günlük eğitim sonunda hem de harici olarak satışını yaparak güneş enerjisi piyasasına ve meraklılarını bilgilendirme olarak büyük bir uğraş vermektedir.


Kadrosunu enerji sistemleri mühendisliği bölümü mezunlarından kurmaya gayret göstererek dikkatleri üzerine çeken Çataklı Enerji, bu teknik kitabı da yayımlamadan önce bölümlerin oluşturulmasında mühendis kadrosundan destek almıştır.

 

  Bu haber 2229 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YENİLENEBİLİR ENERJİ Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI