SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Kayserispor TD Gisdol: "Gol atmayı unuttuk"

Haber görseli

Kayserispor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trabzonspor’a karşı alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, pozisyonları gole çeviremedikleri sürece başarılı olmanın mümkün olmadığını söyledi. İlk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini belirten Gisdol, "Birçok gol fırsatı yakaladık ama yine gol atmayı başaramadık. Bu durum artık kronikleşmeye başladı. Böyle devam ederse başarılı olamayız" ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ YARIDA RAKİBİMİZ HIZLI VE RAHATTI"

Gisdol, ikinci yarıda Trabzonspor’un özellikle hız konusunda kendilerini zor durumda bıraktığını belirtti. Oyuncularının baskı yapmakta zorlandığını ve rakibin rahat şekilde oynadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Trabzonspor, zaaflarımızı çok iyi değerlendirdi. İkinci yarıda tamamen oyunun kontrolünü kaybettik” dedi. Bu tür güçlü rakiplere karşı daha dikkatli ve organize oynanması gerektiğini vurguladı.

“MİLLİ ARADA SORUNLARI GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Takımın milli araya girdiğini hatırlatan Markus Gisdol, bu süreci iyi değerlendirmek istediklerini ancak bazı oyuncuların kampta olmayacağını söyledi. “İlk defa tam kadro olmadan çalışacağız. Bu bizim için bir dezavantaj ancak yine de bazı pozisyonlarda daha iyi çözümler üretmeye çalışacağız” diyen Gisdol, özellikle hücum hattındaki verimsizliği gidermek istediklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Yazarlarımız
  • 1 Melisa Altuntaş
  • 2 Beyza Kum
  • 3 Buket Saymaz
  • 4 Elika Doğru
  • 5 Mert Çebişci
  • 6 NİDA YAĞMUR MERCAN