SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Milli boksörler Avrupa sahnesinde!

Haber görseli

Aydınlı boksörler Simge Bekler ve Tevfik Akkaş, Çekya’nın Ostrava kentinde düzenlenecek U19 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda milli formayla ringe çıkacak. Başarılı sporcular, Türkiye’yi ve Aydın’ı temsil ederek şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek. Simge Bekler ve Tevfik Akkaş, bugüne kadar kazandıkları başarılarla adlarından söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

U19 GENÇLER AVRUPA BOKS ŞAMPİYONASI DETAYLARI

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programı kapsamında organize edilen U19 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası, 30 Eylül - 9 Ekim 2025 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Ostrava kentinde gerçekleştirilecek. Şampiyonada, Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Milli Takımı, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek. Sporcular, farklı ülkelerden gelecek rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek madalya için ringde boy gösterecek.

İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN DESTEK MESAJI

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyonada Türkiye ve Aydın’ı temsil edecek Simge Bekler ile Tevfik Akkaş’a başarı dileklerini iletti. İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizi ve ilimizi temsilen şampiyonada mücadele edecek sporcularımız Simge Bekler ve Tevfik Akkaş’a, Erkek ve Kadın Millî Takımlarımıza ve teknik ekiplerimize başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Sporcuların uluslararası arenada elde edecekleri başarıların, genç sporculara da örnek olması bekleniyor.

 

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Yazarlarımız
  • 1 Melisa Altuntaş
  • 2 Beyza Kum
  • 3 Buket Saymaz
  • 4 Elika Doğru
  • 5 Mert Çebişci
  • 6 NİDA YAĞMUR MERCAN