Bugun...

Solar İstanbul’da güneşte son nokta

Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Enerji Depolama, Elektrikli Ulaşım ve Dijitalleşme Fuarı ve Konferansı, 11-13 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.
facebook-paylas
 Tarih: 08-02-2020 16:04:33

Solar İstanbul’da güneşte son nokta

Uluslararası Enerji Ajansı IEA tarafından hazırlanan ve 2019 son çeyreğinde açıklanan “Yenilenebilir Enerji 2019 Raporu”na göre yenilenebilir enerji kapasitesinin önümüzdeki beş yıl içerisinde dünya genelinde yüzde 50 oranında artması bekleniyor. Bu artışta güneş enerjisinin yüzde 60’lık payla liderliği üstleneceği öngörülüyor.

Konferans, uluslararası güneş teknoloji yol haritası ve Türkiye bağlantısından güneş enerjisindeki yeni iş modelleri ve pazarlarına, belediyelerin güneş enerjisine yöneliminden enerji depolama ve elektrikli araçların yanı sıra güneşte son teknolojilerin sergilenmesine ev sahipliği yapacak.

Solar İstanbul 2020’nin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın üst düzey temsilcilerinin beklendiği açılışına, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, GÜYAD Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği Başkanı Cem Özkök, GENSED Güneş Enerjisi Sanayicileri Derneği Başkanı Halil Demirdağ ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik ve Günder Başkanı Kutay Kaleli de katılacak.

 Konferansta öne çıkacak bazı oturum başlıkları  şöyle:

 -Güneş Enerjisi ve Belediyeler

-Güneş Enerjisindeki Yeni İş Modelleri, Yeni Pazarlar

-Yapay Zeka, Blockchain ve Solar'daki Yeni Dijital Teknolojiler

 -Güneş Enerjisi ve Yerli Üretim

-Güneş Enerjisi Sektörü Değer Zincirinde Kadın

  Bu haber 4119 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ETKİNLİKLER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI