Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Meclis’teki açılışı tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sonrası Başkanlık Divanı’nda Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncel Bakırhan ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.
"ÇOK SAMİMİ BİR HAVADA GÖRÜŞTÜK"
Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok samimi bir havada görüşmemizi yaptık" dedi.
Meclis Başkanı Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Meclis’ten uğurladı.
Kaynak: İHA