DOLAR 38,1430 0.03%
EURO 43,6132 -0.28%
ALTIN 4.087,77-0,26
BITCOIN 32212621.4223%
İstanbul
15°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Enerji Haber
SEDAŞ’ta Yönetim değişti

SEDAŞ’ta Yönetim değişti

3 Nisan 2025 09:30
SEDAŞ’ta Yönetim değişti
0

BEĞENDİM

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’nin yer aldığı Doğu Marmara Bölgesinde elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ’ta Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü olarak görev yapan Mustafa Yılmaz, Genel Müdür Vekilliğine atandı.

SEDAŞ İcra Başkanlığı görevini yürüten Dr. Necmi Odyakmaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldı. Odyakmaz’ın SEDAŞ’taki Yönetim Kurulu üyeliği ise devam ediyor.

GÜÇLENMEYİ HEDEFLİYOR

Genel Müdür Vekili olarak görevi devralan Mustafa Yılmaz, enerji dağıtım alanında sürdürülebilir ve daha kaliteli hizmet sunmak için gerekli görülen müşteri memnuniyeti, inovasyon, dijital dönüşüm ve operasyonel verimlilik hedefleri doğrultusunda SEDAŞ’ın sektördeki öncü konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

 

Kaynak: Manşet Haber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.